Gimnazijos herbas
Gimnazijos herbas

Šilutės r. Žemaičių Naumiesčio gimnazija

KARJEROS DIENA GIMNAZIJOJE

Kovo 29d. vyko KARJEROS DIENA GIMNAZIJOJE.
Svečiuose ,,Vakarų tinklinis“ įkūrėjas, tinklinio treneris Laurynas Gedminas. Treneris, gimnazijos tinklinio būrelio moksleivius supažindino su tinklinio istorija, žaidimo technika, galimybėmis žaisti ir tobulėti už mokyklos ribų. Moksleivius motyvavo žaisti, tobulėti ir nenuleisti rankų. Skatino rinktis pedagogines studijas ir siekti trenerio darbo. Treneris Laurynas, supažindino su metodais, kuriuos galima taikyti treniruočių metu tobulinant įvairią kamuolio valdymo techniką. Visa tai išbandė mūsų tinklininkai. Mokiniams sužinoti kuo daugiau naujovių pritrūko laiko.
Treneris Laurynas, atvyko su dovanomis, kurias galėjo laimėti stebintys treniruotę. Reikėjo išspręsti kryžiažodį, kuris buvo sudarytas iš įvairių tinklinio gudrybių. Geriausiai tai atliko Džiugas Šarkauskas ir buvo apdovanotas ,,Vakarų tinklinis“ stovyklos marškinėliais.
Taip pat marškinėlius laimėjo tiksliausiai padavimą atlikęs Edgaras Degutis.
Dar vieni marškinėliai įteikti Nojui Dygliui. Treneris stebėdamas mokinius visos treniruotės metu, Nojų išrinko techniškiausiai valdantį tinklinio kamuolį.
Atsisveikinant treneris Laurynas, pažadėjo išpildyti mokinių prašymą, dar kartą atvykti ir pravesti tinklinio treniruotę.
Renginio akimirkas galima pamatyti galerijoje

Puslapis atnaujintas: 2023 kovo 30